NOVE PREMIUM Royal Gold lampe

Kompanija Fresh Cosmetics i ove, kao i prethodnih godina, predstavila se mnogobrojnim posetiocima 29.-og međunarodnog Sajma kozmetike, svojim bogatim asortimanom novih i polovnih solarijuma; kompletnom opremom, delovima i visoko kvalitetnim lampama za studie za sunčanje.

Manifestacija poput ove idealna je prilika da sve naše klijente upoznamo sa najsavremenijim svetskim trendovima kada je reč o solarijumima. Zahvaljujući najnovijoj generaciji Premium Royal Gold lampi, od kojih izdvajamo Royal Gold OxyTan i Royal Gold HYBRID TECHNOLOGY lampe, ljubiteljima veštačkog sunčanja omogućili smo još nežniji i kvalitetniji užitak, od onoga koji su imali do sada.

Nove wellness lampe objedinjuju pozitivan značaj crvenog i UV svetla. Crveno svetlo nežno prodire u dublje slojeve Vaše kože i na taj način stimuliše cirkulaciju krvi, zatim aktivira dotok kiseonika i pospešuje stvaranje kolagena. Ono što je veoma bitno da se naglasi jeste da posle dužeg korišćenja Royal Gold OxyTan lampi Vaša koža postaje nežnija i deluje znatno svežije i mlađe.

Osim što je omogućila dostupnost OxyTan lampe na našem tržištu, kompanija Fresh Cosmetics odlučila se i za uvoz poslednje generacije Premium Royal Gold Hybrid Tehnology lampe, koja je razvijena u skladu sa aktuelnim evropskim standardima.

Royal Gold Hybrid Tehnology lampe sadrže četiri glavne talasne dužine, a to su: UVB (koja je značajna za nastajanje melanina i vitamina D u Vašoj koži), UVA (koja Vaš ten čini preplanulim), Plava svetlost (koja je veoma značajna da koža nakon tretmana u solarijumu bude savršeno čista, bez neželjenog crvenila) i Crvena svetlost čije blagodeti sam već spomenula.

Royal Gold Hybrid Tehnology lampe pružaju visok kvalitet UV zračenja tokom celog veka trajanja od 800 sati, a ono što je veoma bitno za sve korisnike solarijuma hibridna tehnologija refleksije svetlosti daje savršene rezultate tokom sunčanja, a sam efekat ovih lampi smatra se manje agresivnim od izlaganja kože sunčevim zracima.

Ono što izdvaja Royal Gold OxyTan i Royal Gold Hybrid Tehnology lampe u poređenju sa klasičnim UV lampama jeste znatno drugačiji osećaj na koži samih korisnika solarijuma.

Željeno preplanuli ten bez crvenila, koža koja posle nekoliko tretmana izgleda znatno svežija i mlađa, samo su neke od prednosti koje smo Vam omogućili ukoliko ste se opredelili za korišćenje novih Premium Royal Gold lampi.

Za kraj samo da podsetimo sve naše klijente da je kompanija Fresh Cosmetics ekskluzivni distributer Asther kozmetike za sunčanje, Brill Bird kozmetike za negu noktiju, kao i Hot Chocolate Brown lampi za solarijume.

Napomena

Tu smo da Vam pomognemo.

Kontakt forma